Timpul inseamna bani

timpul inseamna bani

timpul inseamna bani

Va voi impartasi un mic secret – folosirea constructiva a timpului liber este una dintre ratiunile-cheie pentru care oamenii de succes au mai multe, fac mai multe si obtin mai multe de la viata! Credeti ca Bill Gates vine acasa la ora patru dupa amiaza si se uita sapte ore la televizor, asa cum face barbatul obisnuit? E nu prea cred…

Timpul inseamna bani…Primii 10% dintre oamenii cu cele mai mari venituri din America lucreaza in medie 52 de ore pe saptamana, in timp ce ultimii 10% dintre oamenii cu cele mai mari venituri lucreaza in medie 45 de ore pe saptamana.

Iar primii 10% nu numai ca lucreaza mai mult – lucreaza si mai inteligent! Cu alte cuvinte, ei nu schimba timpul pe bani.

Timpul inseamna bani: conducta oamenilor obisnuiti

Reamintiti-va – timpul niveleaza terenul de joc! NU TOTI AVEM aceeasi suma de bani pe care sa o valorificam!

Insa TOTI AVEM aceeasi cantitate de timp!

Daca veti valorifica in mod intelept o parte din timpul dumneavoastra liber, va veti putea construi o conducta care sa va aduca venituri ani si ani la rand!

Suntem norocosi sa traim intr-o epoca in care practic oricine isi poate valorifica timpul pentru a construi conducte. Lucrurile nu au stat astfel dintotdeauna.

La inceputul secolului al XX-lea, numai cei bogati isi permiteau luxul de asi valorifica timpul. In 1890 majoritatea oamenilor lucrau zece ore pe zi ca muncitori. Erau prea ocupati, incercand sa supravietuiasca, pentru a se mai gandi la valorificare.

Insa in prezent, numerosi oameni au mai mult timp liber decat au avut vreodata predecesorii lui. Iar timpul este marele egalizator! Timpul ii permite omului de rand sa concureze cu marii oameni. Bogatii nu primesc 48 de ore pe zi, in timp ce saracii au parte doar de 12. Ambele categorii primesc aceeasi cantitate de timp – 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, 365 zile pe an.

Cel mai grozav instrument de valorificare a timpului din istorie

In prezent conductele nu mai sunt privilegiul celor bogati. Orice om care are putin timp… si multa ambitie… isi poate valorifica timpul pentru a-si construi ” o conducta a oamenilor obisnuiti” in doi sau cinci ani, o conducta ce va prospera ani intregi – sau chiar decenii!

In realitaate avem la dispozitie cel mai grozav instrument pentru valorificarea timpului din intreaga istorie a omenirii! Acest instrument de valorificare a timpului a creat mai multi milionari, intr-un interval mai scurt decat orice alta inventie din istorie.

Numesc aceasta inventie extraordinara “conducta electronica” si o consider instrumentul suprem pentru valorificarea timpului. Probabil ca deja cunoasteti conducta electronica sub un alt nume – un nume care apare in titlurile articolelor din ziare si pe ecranul televizorului 24 de ore pe zi.

Care este acel nume?

INTERNETUL

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone